Bed and Breakfast in Tsjechië

Als je op zoek bent naar gastenkamers in Tsjechië, zijn er verschillende mogelijkheden in het hele land. Gastenkamers zijn vergelijkbaar met bed and breakfast-accommodaties, waar je een kamer huurt in het huis van de eigenaar, vaak inclusief ontbijt. Hier zijn enkele populaire regio's waar je gastenkamers kunt vinden:

Praag: Als de hoofdstad van Tsjechië biedt Praag tal van gastenkamers in verschillende delen van de stad. Je kunt kiezen uit kamers in het historische centrum van Praag of in de omliggende wijken.

Zuid-Bohemen: Deze regio is populair vanwege zijn prachtige natuur en historische steden zoals Český Krumlov en České Budějovice. Je kunt hier gastenkamers vinden in traditionele huizen en pensions, vaak omgeven door een schilderachtig landschap.

Noord-Bohemen: In deze regio vind je gastenkamers in steden zoals Liberec, Decin en Ústí nad Labem. Het is een geweldige keuze als je geïnteresseerd bent in het verkennen van nationale parken zoals het Boheemse Zwitserland.

Moravië: Deze regio staat bekend om zijn wijngaarden, historische steden en prachtige natuur. Steden zoals Brno, Olomouc en Mikulov bieden diverse gastenkamers aan waar je kunt genieten van de gastvrijheid en lokale charme.


Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!