Vakantiehuizen in Tsjechië

Als je op zoek bent naar vakantiehuizen te huur in Tsjechië, zijn er verschillende mogelijkheden in het hele land. Hier zijn enkele populaire regio's waar je vakantiehuizen kunt vinden:

Praag en omgeving: Naast hotels en appartementen zijn er in en rond Praag veel vakantiehuizen te huur. Of je nu op zoek bent naar een gezellig huisje in de stad of een groter vakantiehuis aan de rand van Praag, er zijn tal van opties beschikbaar.

Zuid-Bohemen: Deze regio staat bekend om zijn prachtige landschap, met uitgestrekte bossen, rivieren en historische steden. Plaatsen zoals Český Krumlov, České Budějovice en Třeboň bieden diverse vakantiehuizen te huur aan, variërend van traditionele huisjes tot luxe villa's.

Noord-Bohemen: In dit gebied vind je onder andere het Boheemse Zwitserland, een prachtig nationaal park met indrukwekkende rotsformaties. Er zijn vakantiehuizen beschikbaar in steden zoals Liberec, Ústí nad Labem en Decin, waardoor je de mogelijkheid hebt om de natuurlijke schoonheid van de regio te verkennen.

Moravië: Deze regio in het oosten van Tsjechië staat bekend om zijn wijngaarden, historische steden en prachtige landschappen. Plaatsen zoals Brno, Olomouc en Mikulov bieden diverse vakantiehuizen te huur aan, waar je kunt genieten van de lokale cultuur en tradities.


Schrijf u in en blijf op de hoogte!
Schrijf u in en blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze prachtige aanbiedingen!